2019 3apr

Collega Stijn Merkelbach in Business NL namens Trigion Next

2019 3apr

Beveiliging op afstand in Business NL

Vanaf zondag 7 april besteedt het televisieprogramma Business NL aandacht aan veiligheid. Business NL is een platform voor en door ondernemers en is te zien op RTL 7, RTL Z en LinkedIn. De verhalen van succesvolle ondernemingen worden vastgelegd in een zakelijk vlog.

De uitzending van Business NL over veiligheid is hier beschikbaar op ons corporate (Trigion) account op YouTube.

In de uitzending presenteert business development manager Stijn Merkelbach oplossingen voor beveiliging op afstand en ontwikkelingen rond Trigion Next. Met deze dienstverlening is Trigion in staat om het veiligheidsniveau binnen organisaties te verhogen én kosten te besparen voor klanten.

Quick Scan beveiligen op afstand

Uitzending van Business NL gezien en nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kijk onze landingspagina over Trigion Next en kies voor een gratis en vrijblijvende quick scan door specialisten van Trigion Next. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.


 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Je kunt jezelf op elk moment afmelden voor onze communicatie. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.