Collectieve surveillance

Mobiele surveillance en alarmopvolging zijn in deze tijd niet meer voldoende om de criminaliteit op een bedrijventerrein te beheersen. Trigion heeft daarom een totaalconcept ontwikkeld waarmee collectieve beveiliging niet alleen beter wordt, maar ook efficiënter. Dankzij de inzet van intelligente camera's, mobiel surveillance en koppeling van het alarmsysteem van de klant zijn we in staat verdachte personen al in een vroeg stadium te signaleren. Zo kunnen we voorkomen dat criminelen schade veroorzaken en de continuïteit van bedrijven in gevaar brengen.

Ook kunt u kiezen voor de meer traditionele variant van surveillance op industrie- en bedrijventerreinen. Er wordt dan fysiek preventief toezicht gehouden vanaf de openbare weg en betreedbare terreinen. Veelal betreft dit publiekprivate samenwerking, waarin het bedrijfsleven, de gemeente, de politie en de beveiligingsorganisatie een grote rol spelen. De dienstverlening kan naar wens aangevuld worden met onder andere brand- en sluitronden en alarmopvolging.

TrigiACT

Speciaal voor parkmanagers en ondernemersverenigingen heeft Trigion een effectief totaalconcept gecreëerd voor beveiliging, genaamd TrigiACT.