Cameratoezicht

Cameratoezicht, vanuit 's lands grootste gecertificeerde toezichtcentrale

Effectieve beveiliging is altijd een combinatie tussen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Door de ontwikkelingen van de techniek en toenemend draagvlak, wordt cameratoezicht in Nederland steeds meer toegankelijk en geïmplementeerd.

In combinatie met slimme software en Video Content Analyse (VCA) is cameratoezicht vaak vele malen efficiënter dan fysiek toezicht. Als grootste gecertificeerde toezichtcentrale heeft de Trigion AlarmServiceCentrale zich gespecialiseerd in deze vorm van beveiliging. 

Slimme software, vaak geïntegreerd in de camerasystemen, interpreteren en analyseren de beschikbare beelden, die direct ook worden gelogd. Bij afwijkingen ten opzichte van de norm wordt opgeschaald naar professionele en speciaal opgeleide centralisten, die volgens vastgestelde protocollen werken. Bij daadwerkelijke calamiteiten is vaak alsnog sprake van fysieke interventie, maar die is dan ook beschikbaar.

Cameratoezicht is daarmee een (kosten)efficiënte oplossing voor toezicht op afstand, zonder permanent fysiek toezicht. Deze vorm van dienstverlening kan zowel preventief plaatsvinden als op vaste tijden, bijvoorbeeld tijdens de opening en sluiting van uw bedrijfspand.

Cameratoezicht als onderdeel van integrale concepten

Video-observatie en cameratoezicht zijn vaak onderdeel van integrale veiligheidsoplossingen, waarbij het een onderdeel is van de totale keten. Vanuit Trigion hebben we actief bijgedragen aan diverse concepten, die hun toegevoegde waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van deze concepten:

Technische oplossingen

Vanuit de AlarmServiceCentrale kunnen we cameratoezicht uitvoeren met technische oplossingen van verschillende merken en verschillende leveranciers. De specialisten Beveiligingstechniek kunnen deze technische oplossingen eventueel voor u verzorgen, als partner in de levering en installatie van diverse elektronische observatiesystemen met behulp van videocamera's. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Beveiligingstechniek.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.