Brandwacht Services

Brandwachten

U wilt de brandveiligheid van uw organisatie optimaal inrichten en aan alle eisen die gesteld worden door bijvoorbeeld de overheid, brandweer en verzekeraars voldoen. Dit kan met Trigion. Wij dragen zorg voor de (brand)veiligheid bij de uitvoering van werkzaamheden en leveren daarmee een effectieve bijdrage aan het borgen van de continuïteit binnen uw onderneming.

Iedere organisatie is verschillend en vereist een andere aanpak in relatie tot veiligheid. Samen met u kijken we naar de bedrijfsprocessen en bepalen daarmee  de gewenste stappen of de te nemen maatregelen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan bedrijfsspecifieke behoeften zoals  (extra) trainingen en- of opleidingen. De brandwachten van Trigion kijken naar het totale plaatje op het gebied van (brand)veiligheid. Niet alleen incidentele werkzaamheden, maar ook alle omgevingsfactoren worden meegenomen in het risicoprofiel.   

De specialist in brandveiligheid en brandpreventie

De brandwachten zijn uiterst vakkundig en worden voortdurend bijgeschoold. Het operationeel management heeft jarenlange praktijkervaring en beschikt over de benodigde kennis van procedures, werkinstructies, planning en wet- en regelgeving, in relatie tot brandveiligheid en brandpreventie. Met aansprekende opdrachtgevers in het land is Trigion één van de specialisten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie in Nederland. We werken niet alleen in de zware industrie, op scheepswerven, bij chemische bedrijven en op luchthavens, maar ook in theaters, winkelcentra, kantoren en zorginstellingen.

Certificeringen

Vanzelfsprekend beschikken wij over de diverse certificeringen zoals VCA* en ISO 9001:2008. Een overzicht van al onze certificeringen vindt u hier