201531aug

Bijdrage Trigion aan vakbeurs Safety & Security Amsterdam

201531aug

Van dinsdag 22 september t/m donderdag 24 september wordt in de Amsterdam RAI opnieuw de vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) 2015 georganiseerd. Deze vakbeurs presenteert zich als dé marktleider in de Benelux voor beveiliging en (brand)veiligheid, met Trigion als inhoudelijk partner. SSA 2015 is een evenement waarop we graag het gesprek aan gaan met onze relaties, zoals we dit ook doen in diverse netwerken, tijdens individuele contactmomenten én tijdens diverse congressen en seminars die we door het jaar heen organiseren. 


Inhoudelijke bijdrage in het SSA Solutions theater
Steeds meer zoekt ook Safety & Security Amsterdam naar combinaties tussen een vakbeurs en een inhoudelijk congres. Dat uit zich in een goedgevuld programma binnen het SSA Innovation LAB en het SSA Solutions Theater. In overleg met de beursorganisatie verzorgen Trigion en Hoffmann een aantal sessies op de diverse podia tijdens SSA2015. Op dinsdag 22 september staat bijvoorbeeld de sessie ‘Veilig & Vitaal; nieuwe technieken volgens bestaande principes’ op het programma van het SSA Solutions Theater. Op woensdag 23 september verzorgen specialisten van Hoffmann op datzelfde podium de sessie ‘Cybersecurity; digitale forensische onderzoeksmethoden’. 

Partnership met Facility Management Nederland (FMN)
Als partner van FMN leveren we daarnaast een bijdrage aan het programma dat deze vereniging voor zijn leden organiseert tijdens Safety & Security Amsterdam. Op donderdag 24 september staat bijvoorbeeld de sessie ‘Veiligheid & Gastvrijheid; over traditionele grenzen heen’ op het programma van het SSA Solutions Theater. Ook sluiten diverse vertegenwoordigers van Trigion graag aan bij een rondgang over de beursvloer en gaan zij het gesprek aan tijdens de borrels die FMN en de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland organiseren. 

Veel plezier en inspiratie toegewenst!
Mede rond voorgaande momenten biedt de vakbeurs Safety & Security Amsterdam ruime gelegenheid voor inhoudelijke verdieping binnen het vakgebied. Bent u niet in de gelegenheid om het evenement te bezoeken, maar gaat u graag in gesprek met onze professionals? Schroom dan niet om contact te zoeken met uw vaste contactpersoon binnen Trigion of neem contact op via ons hoofdkantoor in Schiedam. 

Meer informatie en een volledig programma van SSA 2015 vindt u op de website van Safety & Security Amsterdam. Bezoekers aan SSA2015 wensen we veel plezier en inspiratie toe!