Bedrijfshulpverlener (BHV, incl. AED) Herhaling (Praktijkdag)

Bedrijfshulpverlener (BHV, incl. AED) Herhaling (Praktijkdag)

De BHV Praktijkdag is de moderne opvolger van de BHV herhaling. De dag zit vol met praktische oefeningen waarmee de bedrijfshulpverlener maximaal is voorbereid op de taken die van hem/haar verwacht kunnen worden. De basisvaardigheden zoals reanimatie, AED en EHBO-handelingen zijn standaard opgenomen in de lesstof. Voor het deel brand zetten wij één van onze Mobile Training Units in.

Doelgroep

De opleiding is bestemd voor de medewerker die in het bezit is van een geldig diploma Bedrijfshulpverlener.

Doelstelling van de opleiding BHV

De herhalingsopleiding is bedoeld om de kennis en vaardigheden op peil te houden en nieuwe vaardigheden toe te voegen.

Inhoud van de opleiding BHV

Herhalen van de kennis en vaardigheden over Levensreddende eerste handelingen en reanimatie (incl. AED), gebruik van blusmiddelen, ontruiming, communicatie en alarmering. Verder zal de opleiding BHV inzoomen op:

  • Actiepunten voortkomend uit de jaarlijkse ontruimingsoefeningen
  • Specifieke risico's binnen de organisatie (bijv. brand of lichamelijk letsel of agressie); een en ander naar aanleiding van incidentenrapportages
  • Specifieke wensen van functionarissen uit de calamiteitenorganisatie

Diploma

Deelnemers van de herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlener ontvangen na het volgen van deze dag een diploma afgegeven door Trigion. Alle deelnemers van de herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlener via Trigion ontvangen naast het verlengingsdiploma een BHV-pas.

Aantal deelnemers/start opleiding

Het aantal deelnemers aan de herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlening bedraagt minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers.

Tijdsplanning

De herhalingsopleiding Bedrijfshulpverlener bestaat uit 1 dagdeel Levensreddende Eerste Handelingen (inclusief AED) en 1 dagdeel Brand, Ontruiming & Communicatie. De totale opleidingsduur bedraagt 1 dag.

Wilt u meer informatie over deze opleiding?

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.