Beveiligingstechniek

Een inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie, met een structureel of meer flexibel en tijdelijk karakter. Oplossingen die aansluiten bij de behoeften van mensen en organisaties waarvoor we werkzaam zijn.

Oplossingen waarin bijvoorbeeld beveiligingstechniek wordt geïntegreerd en ontsloten in een Security Management Systeem (SMS).  Onze vakbekwame en ondernemende professionals  staan klaar om u in iedere fase van het proces te ondersteunen, van advies tot implementatie/realisatie, management, beheer en onderhoud.  Zowel uit eigen middelen als onze relatie met toonaangevende partners leggen hebben we een brede basis aan middelen beschikbaar waarop u kunt vertrouwen.

In een Service Level Agreement (SLA) maken we afspraken over de realisatie, het beheer en onderhoud van de beveiligingstechniek die we implementeren. Informatie ontsluiten we bij voorkeur via het beschikbare Security Management Systeem (SMS), waarover we transparant rapporteren en uw informatiepositie verstevigen. . In Trigion vindt u een partner die inspireert en veiligheid creëert, met integrale oplossingen waarin beveiligingstechniek wordt geïntegreerd. In een omgeving waar mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.