Beveiligingsorganisatie Trigion pleit voor een trendbreuk

Schiedam, 4 december 2013

Vandaag heeft beveiligingsorganisatie Trigion een whitepaper gepubliceerd met de titel 'Prestatieinkoop; trendbreuk in beveiliging'. In deze publicatie pleit de organisatie voor een paradigmaverandering in de beveiligingssector, met prestatieinkoop als middel om die te bewerkstelligen. De whitepaper bevat achtergrondinformatie, een theoretische beschouwing én praktische voorbeelden en toepassingen.

Het pleidooi van Trigion om (inkoop)processen in de beveiligingssector anders te benaderen is niet nieuw. Op woensdag 9 oktober 2013 organiseerde Trigion een congres rond het thema 'Omdenken in Beveiliging'. Tijdens dat congres pleitte Jeroen van de Rijt, senior consultant bij Scenter, al voor een paradigmaverandering om te komen tot vernieuwing in de leveringsketen, vernieuwing in de wijze waarop (partnership)relaties worden ingericht. Ook Trigion vindt het de hoogste tijd voor een trendbreuk in de sector, met prestatieinkoop als middel om dit mogelijk te maken. Prestatieinkoop geeft experts (leveranciers) de kans om te laten zien wat ze kunnen, uitgedaagd door opdrachtgevers om verantwoordelijkheid te nemen en overall een beteren samenwerking in de keten (en daarmee lagere kosten) te creëren. 

Meer achtergrondinformatie, een theoretische beschouwing én praktische voorbeelden en toepassingen zijn beschikbaar in de whitepaper. Die is sinds vandaag beschikbaar via het kennisportaal Facilitaironline.nl, de digitale evenknie van het relatiemagazine van Facilicom. Dat kennisportaal is onlangs verder uitgebreid om kennis nog makkelijker te delen. Op Facilitaironline.nl zijn nieuwsartikelen, achtergrondverhalen, cases, whitepapers en blogs beschikbaar van Facilicom en zijn divisies. Sinds vandaag dus ook de whitepaper 'Prestatieinkoop;'trendbreuk in beveiliging' van Trigion, de beveiligingsdivisie van Facilicom.