201921jan

Beveiliging of veiligheid op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019?

201921jan

Vanaf woensdag 23 januari staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019. Er staan onder andere tientallen beveiligingsbedrijven, voornamelijk fabrikanten en installateurs. Drie dagen lang tonen en demonstreren zij oplossingen voor eindgebruikers.

Nieuwsgierig hoe deze oplossingen passen binnen een inspirerende en integraal veilige omgeving voor uw organisatie en mensen? Ontdek de visie van Stephen van der Knoop (architect veiligheid) en Mike Broens (consultant binnen de AlarmServiceCentrale) op beveiligingstechniek en dienstverlening op afstand.

Veiligheid van uw processen en assets optimaal borgen?

Hoe borgt u veiligheid en voorkomt u ongewenste beïnvloeding en hoe weet u zeker dat de veiligheid van uw processen en assets optimaal geborgd is? Onlangs publiceerden we een video met Stephen van der Knoop, architect veiligheid bij Trigion.

Wij geloven dat compliancy hoog op de agenda staat en proberen vanuit die vraagstelling invulling te geven aan veiligheid. Techniek is een enabler, het gaat helemaal niet meer over de hardware component of de technische oplossing. We zijn steeds beter in staat om informatie te kanaliseren naar klanten.

Neem contact op met Stephen van der Knoop voor meer informatie of een kennismaking.

Op afstand je organisatie beveiligen?

Is het mogelijk om de continuïteit en veiligheid van uw organisatie te verbeteren tegen lagere kosten? Onlangs publiceerden we een video met Mike Broens, consultant bij Trigion, over Trigion Next.

Door het toepassen van slimme systemen en data analyse is het mogelijk om een hoger beveiligingsniveau en hogere efficiency te bieden. Via Trigion Nest bieden we een professionele oplossing om uw veiligheidsorganisatie op afstand te ondersteunen.

Ook publiceerden we een businesscase, vertaald naar een infographic, die aantoont dat we met slimme systemen en data het veiligheidsniveau binnen uw organisatie kunnen verhogen én kosten (tot 35%) kunnen besparen.

Trigion Next zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie efficiënter is ingericht en beter kan omgaan met piekbelasting. We integreren fysieke dienstverlening met techniek en data intelligentie. Door deze integrale aanpak zien we bij gerealiseerde projecten een terugverdientijd van minder dan een jaar.

Klik hier voor meer informatie of een kennismaking.