Beleving meegeven voegt waarde toe

Een jaar geleden, op 1 november, lanceerden we Embrace. Een nieuwe naam voor onze proposities rond entreemanagement en hospitality services. Na een vliegende start heeft COVID-19 impact op de dienstverlening, zoals het virus impact heeft hop zoveel activiteiten en segmenten.

Inspirerende en veilige ontmoetingen

‘Kantoren zijn minder druk bezet, wat betekent dat onze ontvangst professionals soms minder werk omhanden hebben’, aldus business unit manager Nicolien Peters. ‘Aan de andere kant zien we de impact die we maken toenemen’. Social distancing en thuiswerken waar mogelijk is het advies en organisaties hebben deze norm overgenomen. Juist op momenten dat we elkaar toch persoonlijk ontmoeten maakt Embrace het verschil. ‘We faciliteren inspirerende en veilige ontmoetingen met efficiënte en verrassende oplossingen. Met dienstverlening waarin persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met smart hospitality solutions’.

Beleving meegeven voegt waarde toe

Beleving is een steeds belangrijker fundament onder zakelijk succes. Dat heeft Embrace Hospitality Solutions samengevat in een video en Em’spiration, een e-zine dat onlangs is gepubliceerd.  Lees ook het artikel ‘Beleving meegeven voegt veel waarde toe’ dat vaklabel Facto onlangs publiceerde.

Contact en vrijblijvende quick scan

Nieuwsgierig naar de vernieuwende propositie van Embrace? Naar de efficiënte en verrassende oplossingen waarmee we inspirerende en veilige ontmoetingen faciliteren? Neem contact met ons op voor een kennismaking en quick scan of laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.