Bedrijfsrecherche

Hoffmann Bedrijfsrecherche

Waar Trigion Recherche, Consultancy & Training al op beperkte schaal actief was op het gebied van bedrijfsrecherche, hebben we begin 2011 het grootste en oudste particuliere bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland, Hoffmann Bedrijfsrecherche, overgenomen en toegevoegd aan ons portfolio. 

Door deze overname heeft Trigion de beschikking over bijna 100 specialisten op het gebied van bedrijfsrecherche, forensisch onderzoek, ICT-security en strategisch risicomanagement. Hoffmann blijft onder eigen naam actief en zelfstandig opereren vanuit het bestaande hoofdkantoor in Almere. Diverse activiteiten van het voormalige Trigion Recherche, Consultancy & Training zijn geïntegreerd binnen Hoffmann.

Het begon allemaal ruim 50 jaar geleden met enkele recherche-opdrachten

Hoffmann Bedrijfsrecherche, een halve eeuw ervaring

Het begon allemaal ruim 50 jaar geleden met enkele recherche-opdrachten. Intussen behandelt Hoffmann jaarlijks honderden recherchezaken in opdracht van bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. In die zaken komen de bedrijfsrechercheurs fraude, diefstal van strategische bedrijfsinformatie (via ICT-infrastructuren) en andere misstanden op het spoor. 

Wilt u ook een veilige bedrijfscultuur of een betrouwbare partner in crisistijden? De specialisten van Hoffmann Bedrijfsrecherche zijn u graag van dienst. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hoffmann. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Richard Mulder via telefoonnummer 088 - 298 66 00.