2014 2jul

Bedrijfsactiviteiten en medewerkers van VolkerSafeGuard naar Trigion

2014 2jul

Met ingang van dinsdag 1 juli heeft beveiligingsorganisatie Trigion de PAC-activiteiten en medewerkers van VolkerSafeGuard overgenomen. De bedrijfsactiviteiten van VolkerSafeGuard worden vanaf hiervoor benoemde datum geïntegreerd in de Trigion AlarmServiceCentrale. Ook betrokken medewerkers gaan mee over naar de Trigion organisatie.

VolkerSafeGuard is onderdeel van het Nederlandse concern VolkerWessels en exploiteert een Particuliere Alarmcentrale (PAC), geregistreerd onder PAC-nummer 128. Uit strategische overwegingen is recent besloten dit bedrijfsonderdeel af te stoten en in onderhandeling te treden met Trigion. Het resultaat uit deze onderhandelingen is dat de activiteiten van VolkerSafeGuard vanaf 1 juli worden geïntegreerd in de Trigion AlarmServiceCentrale. Geregistreerd onder PAC-nummer 1, is dit de oudste en meest moderne PAC in Nederland. Onlangs werd de organisatie volledig gecertificeerd conform de nieuwe Europese kwaliteitsnorm, de NEN-EN50518 certificering.

‘Met deze overname realiseert Trigion (volume)groei en verstevigen we onze marktpositie in specifieke segmenten, waaronder het publieke domein en de parkeersector’, aldus Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion.