Aviation Security

Dagelijks krijgen luchthavens duizenden bezoekers te verwerken en een grote hoeveelheid aan goederen. Veiligheid is hier een absolute must. Luchthavens zijn immers een potentieel doelwit voor terroristen en criminelen.

Predictive Profiling

Predictive Profiling is een bewezen effectieve techniek om incidenten in een vroeg stadium te onderkennen en voorkomen. Luchthavenbeveiligers treden passagiers actief en gastvrij tegemoet en beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om 'verdachten' te isoleren en andere passagiers zo min mogelijk te hinderen.

Onze beveiligers worden permanent getraind en getoetst om een hoge veiligheidsstandaard te waarborgen en kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers

Beveiliging beperkt zich niet tot passagiers

Bij het beveiligen van een luchthaven moet men naast het controleren van passagiers en vliegtuigen, ook denken aan het beveiligen van alle personeelsdoorlaatposten. Zowel binnen in de terminals als buiten op de doorgangen tot airside. Hierbij worden alle personeelsleden die het beschermde gebied betreden gecontroleerd op hun identiteit, wapens, explosieven en andere vluchtgevaarlijke goederen. 

Bij de controle maken onze beveiligers gebruik van een aantal hulpmiddelen zoals de irisscan, x-ray apparatuur en andere detectiemiddelen en kunnen personeelsleden handmatig worden gefouilleerd en hun meegebrachte goederen gevisiteerd. Voertuigen van personen die het beschermde gebied willen betreden worden doorzocht.