ASIS Security Management Congres 2020

Security professionals hebben behoefte aan meer samenwerking in een steeds complexere en door compliance gestuurde wereld. Deze behoefte wordt niet alleen gevoeld binnen traditionele veiligheidsdomeinen, maar door de hele organisatie en over professionele grenzen heen. Security professionals staan voor uitdagingen die verder gaan dan hun kernexpertise. Dit stimuleert de vorming van teams waarbinnen competenties worden verbonden, op alle niveaus van een organisatie.

Teaming up for security

Tijdens het ASIS Security Management Congres 2020 staan het bouwen en beheren van samenwerkingsteams centraal. Tijdens en na het ASIS Security Management Congres 2020 zet Trigion in op samenwerking en verbinding met security professionals. In multidisciplinaire setting versnellen we ontwikkeling en toepassing van duurzame oplossingen in een veranderende wereld.

Samenwerking en verbinding in het veiligheidsdomein?

Op zoek naar samenwerking en verbinding in het veiligheidsdomein? Neem contact met u op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

Integrale veiligheid als sleutel voor succes

In een steeds complexere en door compliance gestuurde wereld zet Trigion in op het creëren van veiligheid, met een integraal verbeterproces als sleutel voor succes. In samenwerking met partners versnelt Trigion ontwikkeling en toepassing van duurzame beveiligingsoplossingen waarin security professionals (mens) steeds meer worden ondersteund door techniek en (data) intelligentie.

Risicomanagement en (cyber) veilig gedrag

Bij het creëren van veiligheid werkt Trigion samen met Hoffmann, voor verdieping van het toch al complete portfolio op het gebied van veiligheid en beveiliging. Hoffmann heeft ruimte kennis en ervaring op het gebied van fraude, riskmanagement en (cyber) veilig gedrag.

Samen Corona Door

Behoefte aan samenwerking wordt niet alleen gevoeld binnen traditionele veiligheidsdomeinen, het raakt ook andere domeinen waarin Facilicom Group actief is. Samen slaan we ons door te coronacrisis heen en bewegen we ons (terug) naar een veilige werkomgeving voor iedereen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.