201821feb

ASIS Europe 2018; From Risk to Resilience

201821feb

Van woensdag 18 april t/m vrijdag 20 april staat Postillion Convention Centre WTC Rotterdam in het teken van ASIS Europe 2018.

From Risk to Resilience

Het evenement is gericht op het beveiligen van organisaties in het tijdperk van het Internet of Things (IoT) waarbij nadruk wordt gelegd op hoe Enterprise Security Risk Management (ESRM) benaderingen de volle omvang van fysiek, digitaal en menselijk kapitaal van een organisatie kunnen beschermen. Het ‘From Risk to Resilience’ format dat vorig jaar maart gelanceerd werd in Milaan wordt herhaald, met zijn mix van conferentie, training, technologie en oplossingen, beurs, career center en exclusief netwerken.

Blurred Boundaries – Clear Risks

De conferentie rond het thema ‘Blurred Boundaries – Clear Risks’ is gericht op de effecten van Big Data en kunstmatige intelligentie. Deelnemers aan de conferentie krijgen actuele risicovooruitzichten, casestudies en een analyse van de volle omvang van de sleutelvraagstukken op het gebied van securitymanagement.

‘Door het vervagen van de grenzen worden veiligheids- en risicoaspecten onduidelijker, ingewikkelder en onvoorspelbaarder’, zegt Eduard Emde CPP, voorzitter van de conferentie. ‘Dit evenement is opgezet om beveiligingsprofessionals te helpen bedrijpen hoe zij risico’s kunnen inschatten en er effectief naar handelen – niet door disclaimers en juridische constructies maar door ervoor te zorgen dat de feitelijke houder van het risico en de gebruikers geïnformeerde beslissingen nemen’.

Als beveiligingspartner van Postilion Convention Centre WTC Rotterdam én ASIS Europe 2018 mag Trigion natuurlijk niet ontbreken in het programma en op de beursvloer. Hier is meer informatie beschikbaar op Asiseurope.org.