All-in View

All-In View, een revolutionair concept voor cameratoezicht

Vaste camera's zijn niet meer weg te denken uit ons (straat)beeld. Ze geven ons een gevoel van veiligheid en hebben zich ruimschoots bewezen in het signaleren van overlast, ordeverstoringen en misstanden. In samenwerking met Dysi en A.Hak, heeft Trigion een volgende stap gezet met een revolutionair nieuw concept voor cameratoezicht.

All-in View is de laatste HD-cameratechnologie gecombineerd met innovatieve verlichting en geavanceerde video content analyse (VCA) technologie. Het All-In View concept is gebaseerd op intelligent video-data management met een 360 graden camerabeeld, PTZ-functionaliteit en geavanceerde VCA-technologie.

All-In View is de laatste HD-cameratechnologie gecombineerd met innovatieve verlichting en geavanceerde video content analyse (VCA) technologie

Een belangrijk voordeel van het nieuwe systeem is dat er meer integratie tussen de onderdelen zit. Als uw alarm afgaat, hoeft de camera niet meer te draaien en heeft de situatie direct in beeld. Er is geen sprake van beeldverlies en de beveiliging blijft altijd operationeel functioneren, met perfect (camera)overzicht over de situatie.

4G-ready

Het systeem functioneert op basis van alle mogelijke communicatie technieken en is '4G-ready'. Met All-In View hebben observanten, bijvoorbeeld de centralisten binnen de Trigion toezichtcentrale, niet alleen de beschikking over het meest moderne camerasysteem, ook hebben ze de mogelijkheid om achteraf de meest scherpe beelden terug te halen en alsnog in te zoomen op een specifieke locatie of een evenement. Het concept is onder meer beschikbaar in combinatie met de moderne en flexibele cameramasten van onze partner A.Hak.