Albers aangesteld als districtdirecteur Zuid-Nederland Trigion

Met ingang van vrijdag 1 mei is Ron Albers aangesteld als districtdirecteur Zuid-Nederland bij beveiligingsorganisatie Trigion. In die functie is hij verantwoordelijk voor de implementatie en realisatie van integrale beveiligingsconcepten bij opdrachtgevers in het district Zuid-Nederland. 

In achterliggende jaren heeft Ron Albers brede ervaring opgedaan als het gaat om technische- en facilitaire dienstverlening, binnen uiteenlopende sectoren. Als manager projecten bij Imtech ICT CS was hij tot 2008 bijvoorbeeld actief met de installatie van ICT netwerken en IP telefonie. Daarna bekleedde Albers de functie van business unit manager bij Vanderlinden (Onderdeel VINCI), een Installatietechnisch  dienstverlener. . In januari 2014 trad hij in dienst bij VINCI Facilities, waar hij als business unit manager verantwoordelijk was voor de implementatie en realisatie van integrale facilitaire concepten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Albers beschouwt zijn aanstelling bij Trigion als een logische vervolgstap in zijn zakelijke carrière en wil de positie van Trigion, als dé partner in veiligheid, in het zuiden van Nederland verder uitbouwen. ‘Opdrachtgevers en medewerkers van Trigion kunnen uitkijken naar een nieuwe sparringpartner met brede ervaring en een prettige persoonlijkheid’, aldus Zygmunt Kowalski, directeur Security Services bij Trigion.