Alarmverificatie

Alarmverificatie, vanuit 's lands meest geavanceerde meldkamer

Effectieve beveiliging is altijd een combinatie tussen organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Door de ontwikkelingen van de techniek zijn oplossingen die normafwijkingen signaleren, zoals bijvoorbeeld een bewegingsmelder of een inbraakalarm, in ruime mate beschikbaar. Afhankelijk van uw risicoprofiel, behoefte en budget kunnen deze technische oplossingen prima worden geïntegreerd in uw beveiligingsplan. Wat veel mensen zich onvoldoende realiseren is dat juist ook de alarmverificatie en -respons essentieel zijn voor het resultaat.

Ruim 40.000 meldingen, maar voldoende focus en persoonlijke aandacht

Vanuit onze AlarmServiceCentrale in Schiedam hebben we ons juist dáár in gespecialiseerd. De AlarmServiceCentrale is volledig uitgerust en geoutilleerd om diverse (alarm)meldingen te ontvangen. Dagelijks komen daar ruim 40.000 meldingen binnen van diverse systemen. Deze meldingen worden voor een belangrijk deel automatisch afgehandeld, waardoor de gespecialiseerde centralisten zich kunnen concentreren op die meldingen die hun aandacht verdienen. 

Combinatie met landelijk dekkend surveillancenetwerk

De uiterst moderne AlarmServiceCentrale is communicatiecentrum én lifeline voor duizenden opdrachtgevers en alle eigen medewerkers. Ook zijn de AlarmServiceCentrale en de afdeling mobiele surveillance samengesmeed tot één organisatie. Door deze hechte samenwerking zijn wij in staat om de gehele beveiligingsketen zo effectief mogelijk in te vullen. Vanuit onze AlarmServiceCentrale worden de surveillanten, in een landelijk dekkend netwerk met steunpunten, lokaal aangestuurd en hebben we continu overzicht in waar onze surveillanten zich begeven.

Daarnaast onderhoudt de AlarmServiceCentrale, conform de vastgestelde protocollen contact met hulpdiensten en u als opdrachtgever. De AlarmServiceCentrale is daarmee het kloppende hart van Trigion, waar alle lijnen samenkomen. 

Formulieren
Via de volgende link vindt u het aanmeld/opleveringsformulier voor de Trigion AlarmServiceCentrale

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.