Airport Caddy

Veilig vervoer is een basisbehoefte van passagiers en gasten binnen een luchthaven. Dat geldt ook voor passagiers met een beperkte mobiliteit, waartoe ook slechthorenden en blinden behoren. Op Amsterdam Airport Schiphol en Brussels Airport worden 'Passengers with Reduced Mobility (PRM)' door Axxicom Airport Caddy begeleid van en naar de vliegtuigen van alle vliegmaatschappijen. Axxicom Airport Caddy voert dit uit in opdracht van, maar zeker ook namens de luchthavens.

Herkenbare medewerkers

Onze medewerkers zijn klantvriendelijk, goed getraind en ervaren in het begeleiden van minder validen en passagiers met een gereduceerde mobiliteit. Zij houden zich aan de op de luchthaven voorgeschreven regels en veiligheidsnormen en dragen een herkenbaar uniform. Alle medewerkers dragen een uniform met een badge waarop 'Passenger Assistant' staat en dat bovendien voorzien is van een badge met het internationale symbool voor minder validen.

Assistentie op de luchthaven die verder gaat

De mate van assistentie en begeleiding is afhankelijk van de vraag en specifieke behoefte van de passagier. Naast begeleiding van aankomst tot vertrek is het mogelijk om alleen voor een deel van het verblijf op de luchthaven begeleiding aan te vragen. De medewerkers van Axxicom Airport Caddy assisteren bijvoorbeeld als de passagier uit een rolstoel in een vliegtuigstoel geholpen wil worden, bij het inchecken, het passeren van security en de douane. Ze maken gebruik van diverse hulpmiddelen zoals rolstoelen, rolstoelbussen, schaarwagens en minicars.

“De mate van assistentie en begeleiding binnen een luchthaven is afhankelijk van de vraag en specifieke behoefte van de passagier”

Zakelijke reizigers en VIP’s

Naast dienstverlening voor passagiers met een beperkte mobiliteit biedt Axxicom Airport Caddy een aantal commerciële diensten voor passagiers en gasten die volledig mobiel zijn, zoals bijvoorbeeld zakelijke reizers en VIP's.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de activiteiten van Axxicom Airport Caddy en de oplossingen hun toegevoegde waarde in de dagelijkse praktijk bewijzen? Neem dan contact met ons op via de contactbanner op deze pagina.