2015 9okt

Aftrap project gastheerschap Amsterdam Nieuw-West

2015 9okt

Op woensdag 7 oktober vond de officiële aftrap plaats van het project ‘Gastheerschap’ in Stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Het stadsdeel werkt samen met Trigion aan werk in het beveiligingsvak voor werkzoekenden. Werkzoekende inwoners van Nieuw-West (vanaf 23 jaar) kunnen meedoen aan een leerstage als gastheer of gastvrouw. Na de stage is er een grote kans op een vaste baan bij Trigion of één van de zusterbedrijven. Bestuurscommissievoorzitter Achmed Baâdoud gaf tijdens de bijeenkomst het startsein voor de eerste groep. 

Achmed Baâdoud: ‘Deze samenwerking is een voorbeeld van hoe wij het willen in Nieuw-West. We zoeken verbindingen met direct resultaat. Uitzicht op een betaalde baan terwijl je werkt aan een betere eigen buurt.’   

Gastheer/Gastvrouw via WerkPunt
Tijdens de stage als Gastheer of Gastvrouw werken deelnemers mee aan de gastvrijheid en leefbaarheid op verschillende plekken in Nieuw-West. Ze helpen bezoekers, ondernemers en bewoners waar nodig en leren hen aan te spreken op ongewenst gedrag. Ook geven zij voorlichting over veilig wonen. 

Klik hier voor meer informatie