AED Alert

AED Alert van Trigion, geen enkel argument geldt voor een disfunctionerende AED

In Nederland krijgt jaarlijks 1 op de 1.000 inwoners een hartstilstand. Dit betekent dat er 15.000 tot 16.000 reanimaties per jaar in Nederland worden uitgevoerd. Mede door de installatie van Automatische Externe Defibrillatoren  (AED's) in heel Nederland, is het aantal dodelijke slachtoffers de afgelopen jaren aanzienlijk teruggelopen. Helaas worden (burger)hulpverleners echter nog te vaak geconfronteerd met disfunctionerende AED's. Met AED Alert van de Trigion AlarmServiceCentrale wordt dit risico aanzienlijk beperkt.

Eerste hulp

Omdat snel handelen het verschil kan betekenen tussen leven en dood zijn in Nederland duizenden AED's geïnstalleerd, waarmee (burger)hulpverleners eerste hulp kunnen verlenen. Deze AED's zijn praktisch, veilig, voldoen aan nationale en internationale wettelijke eisen en beschikken over een CE-keurmerk. Toch doen zich in de praktijk nog te veel calamiteiten voor, waarbij (burger)hulpverleners worden geconfronteerd met disfunctionerende AED's. 

ASC: 24 uur per dag bereikbaar

De uiterst moderne AlarmServiceCentrale is al jaren communicatiecentrum én lifeline voor duizenden opdrachtgevers en alle eigen medewerkers. De AlarmServiceCentrale is 24 uur per dag bereikbaar en dagelijks worden duizenden meldingen met de grootste zorg afgehandeld door professionele centralisten. Dat zijn calamiteiten, maar vaak ook testmeldingen om te controleren of (alarm)systemen nog adequaat functioneren. Met de Deficommunicator kan Trigion iedere AED in Nederland op afstand volgen en controleren. De dienst is merkonafhankelijk ontwikkeld en maakt via Bluetooth, op basis van auditieve en visuele signalen, contact met een AED. Eventuele storingen worden direct opgemerkt, waarna actie ondernomen kan worden. Er wordt direct een monteur gestuurd om de AED te repareren of te vervangen.

Met deze service beperkt de Trigion AlarmServiceCentrale de kans op een disfunctionerende AED tot een absoluut minimum en worden levens gespaard. U moet er toch niet aan denken om in een noodsituatie geconfronteerd te worden met slecht werkende apparatuur?