Trigion Event Security beveiligingspartner tijdens Koninginnedag

Trigion Event Security beveiligingspartner tijdens
Koninginnedag
12 mei 2012

Koningin Beatrix en de overige leden van de Koninklijke familie vierden op maandag 30 april 2012 Koninginnedag in de Utrechtse gemeenten Rhenen en Veenendaal. Koninginnedag 2012 werd opnieuw een groot volksfeest. Op de achtergrond hielden diverse partijen een oogje in het zeil, waaronder tientallen evenementenbeveiligers van Trigion Event Security.

In de gemeente Veenendaal werden tijdens Koninginnedag weer diverse activiteiten georganiseerd en stond een rondrit van Koningin Beatrix en haar gevolg gepland. In overleg met de gemeente, politie en andere hulpverleners, waren diverse evenementenbeveiligers van Trigion Event Security actief om toezicht te houden. De dienstverlening startte al in de voorbereidingen.

Als grootste en meest toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland heeft Trigion ruime ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers en bijzondere projecten. Koninginnedag blijkt echter altijd een leuk en bijzonder evenement om te beveiligen, in de gemeente Veenendaal en op diverse andere locaties verspreid over Nederland.