Traffic en Travel Group en Trigion bundelen krachten

PERSBERICHT

[ EMBARGO TOT 21 MAART 17:00 UUR ]
Schiedam, 15 maart 2013

Traffic & Travel Group en Trigion bundelen krachten in evenementenlogistiek en verkeersbegeleiding 
Met ingang van 1 april aanstaande neemt Trigion een participatie in de Traffic & Travel Group (T&T) uit Zwolle. Onderdeel van de participatie in T&T is de overgang van Trigion Event Security naar deze organisatie. Op termijn behoort uitbreiding van het belang van Trigion in T&T tot de mogelijkheden.

T&T is achttien jaar geleden opgericht door de huidige dga Yvo Hütte. Onder de handelsnamen Traffic Support, OnlineTicket.nl en Event Travel is de organisatie toonaangevend marktleider in evenementenlogistiek en verkeersbegeleiding. T&T behaalt al jaren mooie groeicijfers, wat resulteerde in een omzet van € 18 miljoen in 2012 en een gezond rendement.

Trigion en T&T bundelen hun kennis en ervaring op het gebied van event security en crowdmanagement. Onder de nieuwe handelsnaam Crowd Support bouwen beide bedrijven de positie binnen de markt voor evenementenbeveiliging verder uit.

‘In de maanden dat wij met elkaar hebben gesproken, bleek dat zowel de cultuur als de normen en waarden van beide partijen sterk overeenkomen. Door gebundelde kennis en ervaring behalen we synergievoordeel en versterken we elkaar in de kwaliteit van onze dienstverlening’, aldus Yvo Hütte, algemeen directeur van T&T. Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion, beaamt dit en vult aan: ‘Met de participatie ontstaat een strategische samenwerking en verbreden we het productportfolio van Trigion in het publieke domein, een belangrijke groeimarkt’.

Met de participatie in T&T verstevigt Trigion haar positie als toonaangevend marktleider in veiligheid. Als partner krijgt T&T toegang tot het grote landelijke netwerk van Trigion.