NRG kiest opnieuw voor Trigion als beveiligingspartner

Samenwerking tussen NRG en Trigion verlengd met tenminste vijf jaar

NRG kiest opnieuw voor Trigion als beveiligingspartner

11 juni 2012

Het terrein van de Nuclear Research & consultancy Group (NRG) in Petten, wordt ook de komende vijf jaar beveiligd door Trigion Beveiliging. 's Lands grootste beveiligingsorganisatie was de afgelopen jaren al verantwoordelijk voor de beveiligingsdiensten ten behoeve van de onderzoekslocatie in Petten. Met het nieuwe contract behoudt Trigion een belangrijke opdrachtgever en langdurige partner.

De Nuclear Research & consultancy Group (NRG) richt zich op nucleair onderzoek en advisering voor bedrijven en overheden in binnen- en buitenland. In het 3e kwartaal van 2011 heeft een openbare Europese aanbesteding plaatsgevonden, waarop diverse marktpartijen hebben ingeschreven. Als onderdeel van de procedure werden deze partijen ondermeer uitgenodigd om een businesscase en uitgebreid implementatieplan te presenteren.

Als meest toonaangevende beveiligingsorganisatie van Nederland was er Trigion veel aangelegen om deze opdracht te behouden. Na een uitgebreide procedure werd de organisatie opnieuw als beveiligingspartner verkozen voor een periode van tenminste vijf en maximaal zeven jaar. Inmiddels zijn de beveiligingsmaatregelen verder doorontwikkeld in lijn met de nieuwe eisen en wensen van de opdrachtgever.