Franken nieuwe directeur Hoffmann Bedrijfsrecherche

PERSBERICHT
Schiedam, 10 februari 2011

Franken nieuwe directeur Hoffmann Bedrijfsrecherche Richard Franken (50, foto) is met ingang van 1 februari 2011 de directeur van Hoffmann Bedrijfsrecherche in Almere. Eerder deze week kondigde Facilicom Services Group aan het bedrijf overgenomen te hebben en het onder te brengen bij Trigion, de beveiligingsdivisie van het concern. Hij zal als nieuwe directeur leiding geven aan het management team van Hoffmann Bedrijfsrecherche en bijna 100 specialisten.

Franken zal op korte termijn de beoogde synergie-effecten op het gebied van strategisch risicomanagement, bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek tussen het bedrijf en bestaande Trigion klanten gaan bewerkstellingen. Franken werkt al 22 jaar bij Facilicom, is portefeuillehouder terrorisme binnen de VPB (branchevereniging) en namens het bedrijf zeer actief in diverse security platforms, zoals ASIS en de VBN.

Richard Franken: “Voor mij persoonlijk is het een buitenkans leiding te mogen gaan geven aan dit mooie bedrijf. Hoffmann is een waardevolle uitbreiding van onze dienstverlening. Door de overname versterkt Trigion haar marktpositie als grootste beveiliger van Nederland. Hoffmann kan namelijk veel betekenen voor onze bestaande Trigion klanten. Ik ben er daarnaast van overtuigd dat we de marktpositie van Hoffmann verder kunnen versterken zodat het bedrijf het voortouw kan blijven nemen in alle uitdagingen waar het bedrijfsleven op het gebied van risicomanagement voor staat. Denk bijvoorbeeld aan preventieadvies op het gebied van ICT risico’s van organisaties.

Hoffmann Bedrijfsrecherche blijft binnen Trigion Beveiliging zelfstandig en onder eigen naam opereren.

Meer informatie: www.facilicom.nl, www.trigion.nl, www.hoffmannbv.nl